20200421_095650

Microdoseringstraject voor stellen

Verdiepen van je relatie met behulp van het microdoseren met magic truffels onder begeleiding van twee professionals

Herkennen jullie je hierin?

 • Nieuwsgierigheid naar microdoseren met magic truffels
 • Er is heus wel eens wat, maar de liefde stroomt nog voldoende
 • Terugkerende triggers in de relatie
 • Dat waar ik me aan erger bij de ander, wat zegt dat eigenlijk over mij?
 • Interesse in bewustzijnsgroei
 • Bereidheid tot verandering

Lees dan vooral verder!

Herkennen jullie je meer in:

 • Serieuze relatiecrisis
 • Twijfel of je door moet gaan met de relatie
 • Relatiegesprekken als laatste redmiddel
 • We hebben niks met psychedelica

Dan ben je helaas bij ons niet aan het goede adres. We stellen voor dat je op zoek gaat naar een relatiecoach of -therapeut, bijvoorbeeld www.waltergoeting.nl

microdoseren voor stellen

Microdoseren met heel kleine hoeveelheden psychedelica (wij gebruiken hiervoor magic truffels) heeft een breed scala aan interessante effecten. Eén daarvan is het vermogen om meer, langer en intenser in het ‘nu’ te verblijven en om je bewust(er) te worden van je eigen patronen. Ook patronen in een (liefdes)relatie kunnen zo duidelijker worden.

Dat wat duidelijk is, waar je je bewust van bent, kan transformeren. Gevolg is dat jouw bewustzijn groeit en dat je relatie met je partner verder verdiept. Dat blinde vlekken zichtbaar worden en dat je zelfkennis groeit.

Een (liefdes)relatie is een continu leerproces. Jullie veranderen, je relatie verandert. Patronen slijten in en kunnen op een gegeven moment gaan irriteren. We zijn geneigd om die irritaties op de ander te plakken (Als hij niet zus of zo zou doen… Doordat zij altijd….).

Maar wat als datgene waar jij je aan ergert vooral iets zegt over jou? Wat als de ander jou je blinde vlekken feilloos spiegelt? Dan blijken irritaties opeens groeikansen te zijn. Als het je lukt om daarover in gesprek te raken met elkaar, als je open en kwetsbaar durft te zijn over wat je werkelijk raakt in het gedrag van de ander, dan kan jullie relatie zich naar zoveel meer diepgang ontwikkelen!

Door tegelijk met je partner en onder begeleiding van professionals te microdoseren creëer je een zeer krachtig momentum voor bewustzijnsgroei van jezelf én in je relatie.

Yeroen Ahling en ik bieden deze unieke combinatie. Naast het bieden van bedding  voor dit proces geven we praktische handvaten hoe de verkregen inzichten in jullie levens kunnen worden ingeweven, zodat jullie de ingezette bewustzijnsgroei ook na afronding van het traject samen kunnen vervolgen.

Wij staan voor zorgvuldigheid, humor, diepgang, professionaliteit, integriteit, authenticiteit, lichtheid.

Praktisch ziet dit er zo uit:

 • Na een eerste telefonisch contact vullen jullie een intakeformulier in. Hiermee zetten jullie je bewustwordingsproces in gang en krijgen wij een idee van waar jullie staan en of jullie veilig kunnen gaan microdoseren.
 • Na betaling van de eerste factuur (1/3 van het totaalbedrag) ontvangen jullie uitgebreide schriftelijke informatie over microdosering en plannen we de eerste bijeenkomst in.
 • Jullie nemen samen deel aan 4 tweewekelijkse bijeenkomsten met ons beiden (ongeveer 6 uur in totaal) waarin patronen in jullie relatie worden uitgewerkt, inclusief Systemisch Werk en Voice Dialogue. De bijeenkomsten worden in overleg ingepland en vinden plaats in Noordwijk.
 • Direct na de eerste bijeenkomst starten jullie met microdoseren voor een periode van ongeveer 6 weken.

Investering:
€ 995,- per stel *)
Tijdelijk voor € 895,-
Dit is inclusief magic truffels.

Zie dit traject als een investering in jezelf én in elkaar.
Jullie zijn van harte welkom!

*) Voor zakelijke trajecten geldt een ander tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

Let op:
Microdoseren is niet voor iedereen
Soms zijn er omstandigheden waarbij het onverstandig is om te microdoseren. Dit is oa. het geval bij (ernstige) hartvaatziekten, epilepsie, als je ooit een psychose hebt doorgemaakt, als je zwanger bent of borstvoeding geeft, wanneer je tramadol of lithium slikt en wanneer je je momenteel in een erg heftige, ontregelende leefsituatie bevindt. Ook andere medische situaties en medicijngebruik kunnen een reden zijn om een microdoseringstraject af te raden. Wees vooral open over je situatie, zodat we samen de afweging kunnen maken of microdoseren nu voor jou/jullie geschikt is.

Scroll naar boven