20230809_075832

Sharing circle

Even helemaal niets moeten, tevoorschijn komen als jezelf. Samenkomen in een cirkel van mensen met dezelfde intentie. Delen vanuit je hart. Wat leeft er in je? En de cirkel die luistert. Je helemaal hoort. Ervaar zelf de helende en verbindende kracht van een sharing circle.

Een sharing circle is een laagdrempelige manier om innerlijk werk te doen in een groep gelijkgestemden. Het (leren) delen vanuit je hart, zonder vooraf uitgedacht verhaal, in een veilige setting met mensen die luisteren zonder oordeel, is enorm krachtig en helend.

Dit delen gaat over datgene wat in je leeft, je twijfels, worstelingen, onzekerheden, maar ook over je blijdschap, zekerheden etc. Alles mag gezegd worden. Door naar elkaar te luisteren herken je bovendien stukken van jezelf in de ander, wat ook helend is, verbindend werkt en je bewustzijn vergroot.

Je hoeft niets voor te bereiden. Kom gewoon als jezelf.

Globale gang van zaken:

Aankomst met thee/water en lekkers.
Meditatie om te landen in de ruimte, de groep en jezelf.
Uitleg wat een sharing circle is, gevolgd door een sharingronde.
Vervolgens een wisselende invulling die kan bestaan uit een tweede, verdiepende sharingronde, een lichaamsgerichte oefening of een geleide visualisatie.
Sluiting van de cirkel met een korte check-out.

Groepsgrootte: 3-6 deelnemers
Duur: 2 uur
Financiële bijdrage: € 25,-

Op dit moment zijn er geen nieuwe data gepland. Neem contact op als je interesse hebt, zodat ik je op de hoogte kan houden van nieuwe data.

sharing circle
Scroll naar boven