psychedelica

tekening: Sanne Haasnoot

Psychedelica

“Als je geluk hebt en doorbreekt, begrijp je met psychedelica wat echt van waarde is in het leven. Materiaal, macht, dominantie en territorium hebben geen waarde. Mensen zouden geen oorlogen voeren en het hele systeem dat we momenteel hebben zou uit elkaar vallen. Mensen zouden vreedzame, liefhebbende burgers worden, geen robots die in het donker rondlopen met al hun lichten uit.”
– Gary Fisher

Het woord ‘psychedelica’ is afkomstig uit het Grieks en betekent letterlijk: ‘de geest openbarend’ of ‘dat wat de geest zichtbaar maakt’.
Momenteel beleven we in het Westen een heropleving van psychedelicagebruik. Steeds duidelijker wordt het dat psychedelica vele positieve effecten kunnen hebben. Mits verstandig toegepast zijn de risico’s zeer klein.
Werken met psychedelica, en in het bijzonder psilocybine-bevattende ‘magic’ truffels, heeft mijn hart. Het is een zeer krachtig hulpmiddel bij bewustzijnsontwikkeling en heling.

microdoseringstraject truffels
microdoseringstraject

Zes weken begeleid micodoseren met magic truffels voor bijvoorbeeld een verbeterde stemming, ervaren van meer welbevinden, meer energie, meer focus…
verder lezen

microdoseren voor stellen
microdoseringstraject voor stellen

Verdiepen van je relatie met behulp van het microdoseren met magic truffels onder begeleiding van twee professionals
verder lezen

truffelceremonie
innerlijke reis met magic truffels

Heling, spirituele groei, traumaverwerking of levensinzichten ontvangen met de hulp van de magic truffel
verder lezen

Scroll naar boven