ceremonieruimte banner

Aanmelden voor een truffelceremonie

Je bent van harte welkom!

Ik heb me aangesloten bij HOLY shit. Dit is het bedrijf van Jenneke van Genechten voor holistische coaching en truffelceremonies. Bij haar heb ik de opleiding tot truffelceremonieleider gedaan. Ik acht Jenneke zeer hoog, evenals haar visie en kwaliteitsstandaarden. Fijn om deel uit te maken van het team.

Aanmelden voor een truffelceremonie gaat via haar website. Alle contact en de intakeprocedure verloopt vervolgens via mij.

Aanmelden doe je zo

Door hier te klikken kom je op de agenda-pagina van HOLY shit.
Het zoeken naar de juiste ceremonie vergemakkelijk je door vervolgens iets naar beneden te scrollen en bij ‘coach/facilitator’ op mijn naam te klikken. Je ziet dan alleen de truffelceremonies die door Corrie en mij worden gegeven.

Je klikt op de gewenste datum  waarna je automatisch door de aanmeldprocedure wordt heengeleid. Je krijgt vervolgens een mailbericht van HOLY shit. met daarin de bevestiging van je aanmelding en een intakeformulier.
Let op: soms belandt dit bericht in je spambox.

Na het invullen en versturen van het intakeformulier ontvang je binnen 48 uur bericht van mij. Je hoort of je intake akkoord is, of er bepaalde aandachtspunten zijn of dat het (op dit moment) niet verstandig/veilig is om deel te nemen aan een truffelceremonie. Mocht dat laatste het geval zijn, dan ontvang je uiteraard het betaalde bedrag volledig terug.

We maken een belafspraak om kennis te maken en je intake kort langs te lopen. Ook kan je dan al je vragen stellen, mocht je die hebben.
Bij een individuele, duo of couples ceremonie is het mogelijk om te blijven overnachten tegen een kleine vergoeding. Tijdens onze belafspraak maken we daar indien gewenst afspraken over.

En ik stuur je aanvullende informatie zodat je optimaal voorbereid kunt toeleven naar de dag van de truffelceremonie.

Als je nu al vragen hebt, of eerst kennis met mij wilt maken voordat je boekt, dan kan dat natuurlijk. Via deze knop kan je me een bericht sturen, of een kennismakingsgesprek inplannen.

Meer informatie over truffelceremonies

Meer lezen? Op deze pagina vind je alle informatie over truffelceremonies zoals ik die organiseer.

Agenda truffelceremonies

Scroll naar boven